Kantoor

Kantoor

De basis voor een effici�nt uitgevoerd project is een deugdelijk ontwerp een en beheerst proces. Om aan deze voorwaarden te voldoen is er aandacht besteed aan een fijne werkplek voor de denkers van ons bedrijf. Het kantoor biedt een inspirerende werkomgeving om tot krachtige oplossingen te komen.

De glazen gevel met een fraaie lamellenconstructie symboliseert waar Hakkers voor staat: transparantie, bewust van haar omgeving, moderne oplossingen. Dit kantoor heeft alles in eigen huis om tot  duurzame oplossingen te komen met overzichtelijke ruimtes om alle gespecialiseerde afdelingen een geschikte plaats te geven.

Naast de uitstraling en de vergrootte oppervlakte, is de verbouwing in 2011 van het kantoor aangegrepen om de energieprestaties van deze locatie te verbeteren. De naar de zon gerichte glazen wand neemt in de winter warmte op van de weerkaatsing van het water van ‘t Oude Dok. Zomers staat de zon hoger en zorgen de lamellen voor de benodigde schaduw om de koelte te bewaren. Voorts is de gehele isolatie, klimaatcontrole en het verwarmingssysteem op de schop genomen om CO2-prestaties te verbeteren.