Funderingswerken
Homepage > Disciplines > Funderingswerken

Funderingswerken

Kadeconstructies en funderingen: Hakkers kan ze zowel vanaf het land als vanaf het water realiseren. We hebben er de brede vakkennis n het geavanceerde materieel voor.

Om betonnen en stalen palen aan te brengen beschikt Hakkers over diverse tril- en heiblokken en makelaars waarmee zowel te lood als schoor kan worden geheid. Zwaar hef- of hijswerk? Ook daarvoor hebben we het juiste materieel.

Door de integratie van het ontwerp, de engineering, de staalconstructiehal en het eigen heimaterieel zijn wij in staat om op efficiente wijze kadeconstructies te realiseren. Voorbewerkingen aan damwandplanken, buispalen en gordingen kunnen wij in eigen beheer en optimaal passend binnen het project realiseren om op locatie een korte doorlooptijd te garanderen.

De integrale aanpak, waarbij de opdrachtgever kan terugvallen op het multidisciplinaire team en de moderne faciliteiten maakt Hakkers tot d partner om mee samen te werken bij zowel de eenvoudige klussen, maar ook de meest gecompliceerde staal- en funderingsconstructies.