Funderingswerken
Homepage > Disciplines > Funderingswerken

Funderingswerken

Kadeconstructies en funderingen: Hakkers kan ze zowel vanaf het land als vanaf het water realiseren. We hebben er de brede vakkennis en het geavanceerde materieel voor.

Om betonnen en stalen palen aan te brengen beschikt Hakkers over diverse tril- en heiblokken en makelaars waarmee zowel te lood als schoor kan worden geheid. Zwaar hef- of hijswerk? Ook daarvoor hebben we het juiste materieel.

Door de integratie van het ontwerp, de engineering, de staalconstructiehal en het eigen heimaterieel zijn wij in staat om op efficiente wijze kadeconstructies te realiseren. Voorbewerkingen aan damwandplanken, buispalen en gordingen kunnen wij in eigen beheer en optimaal passend binnen het project realiseren om op locatie een korte doorlooptijd te garanderen.

De integrale aanpak, waarbij de opdrachtgever kan terugvallen op het multidisciplinaire team en de moderne faciliteiten maakt Hakkers tot de partner om mee samen te werken bij zowel de eenvoudige klussen, maar ook de meest gecompliceerde staal- en funderingsconstructies.

Daarnaast beschikt Jetmix Funderingstechniek BV (onze zusteronderneming) over een funderingskraan (Woltman 90-DR). Deze kraan kan worden ingezet voor het aanbrengen van diverse in de grond gevormde funderingspalen en drukken van damwanden. Om een beeld te krijgen van de funderingsactiviteiten van Jetmix Funderingstechniek BV, verwijzen wij u door naar haar website: