Ons laatste nieuws

Hakkers zet wederom een belangrijke duurzame stap

Het schip is nog in aanbouw, maar nu al is er volop interesse: De Noordzee. Dit is letterlijk een flinke stap op het gebied van duurzaamheid. RTL 7 kwam dit in beeld brengen voor een uitzending van het TV-programma Doe maar Duurzaam! Ons nieuwe vlaggenschip wordt duurzaam aangedreven door elektische V-Pods. 

Doe maar Duurzaam!

Doe Maar Duurzaam! is h�t televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam! de kans om hun duurzame product of dienst op een informatieve wijze te presenteren. Hakkers kwam in aanmerking, omdat het nieuwe vlaggenschip ��n van de duurzaamste zelfvarende werkschepen van Europa belooft te worden. Mathilde Hakkers en Leo van Heukelum leggen uit waarom dit schip zo duurzaam is. De uitzending is onder deze link terug te kijken: Youtube.

Oog voor duurzaamheid

Vanaf het eerste concept is hijsvermogen, praktische inzetbaarheid verenigd met duurzaamheid. Door de grote stabiliteit kan er met een zwenkende kraan worden gewerkt. Vergeleken met een traditionele drijvende bok wordt daarmee een enorme brandstofbesparing gerealiseerd.   Het schip is volledig in eigenhuis ontwikkeld. Momenteel wordt het ook onze eigen werkhaven in Werkendam afgebouwd om in het voorjaar van 2017 in de vaart te gaan. Voor meer informatie klik hier.
Download hieronder de bijlage(s) van dit nieuwsbericht:

- Hakkers_Ms Noordzee_leaflet